Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 5288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Uvodna riječ

Poštovane kolegice i kolege članovi Udruge,

Zadovoljstvo mi je sve Vas pozdravit i svim aktivnim članovima Udruge zahvalit na dosadašnjem radu i potpori.

Moje iskrene čestitke svim novoizabranim člavovima predsjedništva i svih tijela Udruge, te zahvala bivšim na čelu sa dosadašnjom Predsjednicom Jasenkom Pleadin Raić.

Pred nama je implementiranje Etičkog kodeksa, licenciranje ravnatelja, ali i u ovakovim otežanim ekonomskim uvjetima štitit dostojanstvo svakog ravnatelja.

Sve prijedloge, pitanja, a pogotovo projekte koji mogu upotpuniti naš svakodnevi zahtjevan i stresan rad molim Vas dogovorite na Podružnicama.

Ne zaboravite sa radom Udruge upoznati i druge kolege ravnatelje kako bi nam se pridružili.

U svom svakodnevnom poslu trudimo se ''dlanom pokrit sunce'', s jedne strane postavljenim novim zakonskim okvirima, standardima, pravilnicima, a s druge strane su korisnici, štičenici, klijenti sa svojim bremenitim životnim, ekonomskim i socijalnim problemima. Stoga je naša Misija ukazati na svaku pozitivnu mogućnost kako u Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi tako i javnoj percepciji ravnatelja.

Obavio sam i telefonske razgovore sa kolegama Podružnice Osijek i u našoj dičnoj Slavoniji ponovno aktiviramo djelovanje Udruge.

Samo timskim i napornim radom, vizijom i kreativnošću vođeni znanjem, etičkim i profesionalnim kodeksom ostvarit ćemo zadaće Misije Udruge.

 

dr.Mladen Pavić


Zahvalnica
3.studenog 2011.
Hvala kolegice Krnčević,

U ime svih kolegica i kolega zahvaljujem se našoj prvoj Predsjednici Udruge, jednoj od utemitelja gospođi Davorki Krnčević na svom dosadašnjem radu u našoj Udruzi, svom Domu Zemunik, te hrvatskim i europskim projektima kojima je svestrano zadužila Zadarsku županiju, Hrvatsku. Naravno sve se to odrazilo na standard , resocijalizaciju, korisnika, štičenika Doma Zemunik, volonerizam , kreiranje Misije naše Udruge, raznih pozitivnih zakonskih prijedloga. Davorka je na istoj adresi Ksaver 200 samo je iz socijale prešla u zdravstvo i želimo joj svako dobro u nadi da će sa Udrugom i svima nama surađivati. Sretno Davorka i za mene i mnoge u Udruzi bila uz prijatelja i kolegicu i ''Joker Zovi '' .


In memoriam Paula Novak

Nakon kratke i teške bolesti ugasile su se oči naše kolegice ravnateljice gospođe Paule Novak rođene Danon. Naša iskrena sučut obitelji majci Sari, suprugu Branimiru, sinovima Gordanu i Draženu, snahi Ani te ostaloj tugujućoj rodbini . Iskrenu sučut upućujemo djelatnicima, korisnicima Doma Lavoslav Schwarz u Zagrebu, i cijeloj židovskoj zajednici. Počivaj u miru predobra Paula.

Dopis Uredništvu Pulsa Hrvatske

Poštovani gospodine Bilić,

Hvala na životnoj temi koju ste potaknuli u večerašnjoj emisiji Puls Hrvatske.
U Republici Hrvatskoj postoje Domovi za psihički bolesne odrasle osobe koji su tehnički na zaista europskim standardima, a imamo nažalost i Domove poput trogirskog koji su tehničkim uvjetima smještaja korisnika i rada djelatnika potpuno tehnički neispravne (bez gromobrana, azbestni krovovi, dotrajale elekto-instalacije, spavaonice sa 8-10 kreveta). Slično je i sa pojedinim Centrima za socijanu skrb i na ovom treba Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi hitno poraditi.

Stoga Vas molim jednu emisiju na ovu temu sa mjerodavnim iz Ministarstva zdravstva i socijane skrbi i svima onima koji mogu pomoći rješavanju ovih problema.

 
 
<< natrag na naslovnicu