Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 5288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Panta rei - Sve teče

U Trogiru oblačno i kiši. Ponedjeljak je dan nakon izbora na kojima u ime naše Udruge čestitam Kukuriku koaliciji na izbornoj pobjedi u nadi da će za problematiku socijale zaista imati sredstava i razumijevanja !


Na 24 sata TV voditelj je prošli tjedan kandidatima pročitao moj upit glede teškog tehničkog stanja u Domu Trogir. Odgovarali su Dr.Ostojić, Dr.Golem i gđa. Nikolić. Isti sam se tjedan nekoliko puta čuo telefonom sa kolegicom Hrvatin čije priopćenje objavljujemo na stranicama Udruge. Primila me je i odvjetnica kolegice Hrvatin, a kako sami znate i nazvah telefonom i nekolicinu Vas ostalih kolega u Domovima i Centrima.

Nazvao sam i novu kolegicu u Domu Motovun v.d. ravnateljicu. Čini se da je zaista vrijeme da se kolegice i kolege u Udruzi sastajemo, razmjenjujemo iskustva, donosimo odluke koje nam mogu pomoći u životu i radu.

Heraklit govori o jedinstvu svih bića, koja su u stalnoj promjeni. Svijet je pun suprotnosti, a sve je u kretanju: nema nepromjenjivog bitka. Sve teče (πάντα ῥεῖ) formula je koja sažima njegovo učenje. Sve se kreće, sve se neprestano mijenja; stvari nastaju, mijenjaju se i propadaju. Stvarnost, nastala borbom suprotnosti, u vječnom je procesu postajanja. Stvari spoznajemo tek po njihovim suprotnostima.

 

dr.Mladen Pavić

 

S poštovanjem,
Vaš predsjednik

Dr. Mladen Pavić
 
 
<< natrag na naslovnicu