Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 5288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Poštovane kolegice i kolege,

Čestit Božić i Sretnu Novu 2012 godinu Vam želim iz sveg srca.


U Trogiru nakon ovih par prekrasnih i sunčanih dana okreće na jugo, raduje da je manje petardi iz susjedstva ove godine.
Naš Dom su pohodili iz Županije, pa ''bikeri'' Malari, djeca iz Maestrala koji su nam zaista veliki prijatelji, gospodin Miše je doveo mandolinski sastav, no ono što istinski veseli je veliki profesionalni trud i rad koji ste svi Vi diljem Hrvatske u protekloj godini uložili u ljudske i životne probleme naših potrebitih i senzibiliziranih klijenata, korisnika, štićenika. Vidim i srce mi je ponosno raslo kako ste uz sav svoj trud i posao potaknuli i neke već tradicionalno humanitarne akcije u Vukovaru, Zadru, Koprivnici, Dubrovniku, Puli, Gospiću, Osijeku, Sinju...i diljem naše lijepe domovine.

Raduje i najava nekih novih kolega koji će nam se u ovoj godini pridružiti u Udruzi iz sustava tako i iz privatnog miljea i sa zadovoljstvom ćemo ih prihvatiti u Udruzi. Nekolicinu sam Vas kontaktirao glede projekata Udruge u Libiji i taj ćemo posao nastaviti sredinom siječnja kad se libijski veleposlanik vrati sa puta. Molim Vas da sve novosti koji se zanimljive ostalim članovima Udruge uputite na predsjednice podružnica, a pogotovo sve ono što pomaže u našem radu.

Gospođi Milanki Opačić, Potpredsjednici vlade i ministrici socijalne politike i mladih čestitam na izboru. Istinski se nadam da će u njenom mandatu pokazati svu brigi u razumjevanje za potrebe nas ravnatelja, naših djelatnika, a sve za zajednički boljitak tisuće onih potrebitih, senzibiliziranih u našem društvu o kojima mi u socijali svakodnevno skrbimo. Ovo je pismo danas upućeno gospođi Opačić na njen Email susretljivošću Tajnice gđice Nataše Pejčić kojoj se najljepše zahvaljujem

 

dr.Mladen Pavić

 
 
S poštovanjem,
Dr. Mladen Pavić

 
<< natrag na naslovnicu