Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 5288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Čestitka ministrici
 

Poštovana gospođo ministrice Opačić,

 
Pozdrav iz Trogira. Iskrene čestitke na izboru za Potpredsjednicu vlade i ministricu socijane politike i mladih te puno sreće zdravlja i zadovoljstva u Novoj 2012. Vama osobno, obitelji i Vašem timu.
Stotine ravnatelja i svih ostalih djelatnika u socijalnoj skrbi diljem lijepe nam domovine svakodnevno profesionalno obavljaju ovaj zahtjevan posao. U radu sa mladima, obiteljima, potrebitima, senzibiliziranima, marginiliziranima iskazujemo svaku stručnu, profesionalnu i ljudsku pomoć iako su nam i samima u radu tehnički uvjeti zaista minimalni. Primjer je neadekvatan smještaj Doma za psihički bolesne odrasle osobe i Trogiru, kao i pojedini uvjeti rada kolega u Centrima za socijanu skrb. Stoga se nadam i vjerujem da ćete uz poboljšanja ovih tehnički neadekvatnih socijalnih institucija naći mogućnosti u pojednostavljenju pojedinih zakonskih propisa, dignitetu struke socijalnih i inih radnika, stručnih radnika, medicinara, pravnika, ekonomista, ostalog osoblja koji su u socijalnoj skrbi. Nadamo se da ćete se izboriti za barem 1% BDPa za svu potrebu socijale u Hrvatskoj, te ravnomjerniju raspodjelu.
U Udruzi ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske imat ćete dostojnog partnera u nadi da ćemo samo zajedničkom vizijom, kreativnošću i napornim radom postići da svaki žitelj naše domovine zna da su mu vrata socijalnih institucija uvjek otvorena, a mi koji smo iza tih otvorenih vrata spremni pomoći sukladno svim pozitivnim zakonskim propisima i ljudskim profesionalnim odnosom.
Istinski se nadam da ću Vas osobno upoznati sa svim djelatnostima naše Udruge, te Vas pozivam u Dom za psihički bolesne odrasle osobe Trogir.
 
 
S poštovanjem,
Dr. Mladen Pavić
Predsjednik Udruge ravnatelja u djelatnosti socijane skrbi Hrvatske
 
 
Poziv na radni sastanak Udruge
 
Udruga ravnatelja u djelatnosti Socijalne skrbi Hrvatske
Zemunik Donji
www.urss.hr
Dopisna adresa:
Kneza Domagoja 32
21220 Trogir

26. Siječnja 2012.g.


Ministarstvo socijalne politike i mladih
ministrica gđa. Milanka Opačić
Trg Hrvatskih velikana 6
Fax.: 013633903


Poštovana gospođo Opačić,

Pozdrav iz danas suncem obasjanog Trogira.

Udruga ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske održava svoj radni sastanak dana 08. Veljače 2012.g. u hotelu "Niko" Zadar, Kneza Domagoja 9 u 10,30 sati.

Bilo bi nam zadovoljstvo da osobno sudjelujete na ovom našem radnom sastanku čiji dnevni red Vam šaljemo u privitku.
S poštovanjem,
 
Ravnatelj Udruge,
Dr. Mladen Pavić
 

     
 
<< natrag na naslovnicu