izrada internetskih stranicastanovi splitprojekti kućaweb dizajn............................MarinaRovinjdalmacija.....................prodaja stanova zadar.
Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 5288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

Poštovane kolegice i kolege,

Pozdrav iz toplog i suncem obasjanog Trogira.
U privitku nekoliko fotografija ( hvala Samantha ) sa našeg Aktiva Udruge ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske.

Vaš veliki odaziv, uvaženi gosti Ministarstva, predavači, teme, kao i nadasve informativna panel rasprava ukazala je i otvorila mnoge životne teme. Ono što raduje da se na svako pitanje odmah pokušalo i naći odgovor.
Danas smo ponovno među našim korisnicima, štićenicima, klijentima u svakodnevnim životnim situacijama stisnuti između ljudskih potreba, želja, stremljenja s jedne strane i naših stvarnih mogućnosti s druge.

 
U Zagrebu na Aktivu napunismo i baterije, i vjerujte bijah pomalo umoran od priprema,  ali zaista ponosan na sve Vas koji ste nazočili i dali svoj obol Aktivu. Stoga kolegice i kolege prenesite tu iskru u među Vaše klijente od Belog Manastira do Dubrovnika...Hvala i svim novim članovima Udruge.


Vaš
Dr.Mladen Pavić
 

ZAHVALA

Aktiv Udruge ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske

''Biti Ravnatelj u Hrvatskoj-Europi''
Bis dat qui cito dat -Dvaput daje tko brzo daje

Zagreb 31.svibnja 2012, Hotel Sheraton

HVALA VAM SVIMA !
P.S.

Naravno da rečenicu ili dvije Vaših prijedloga Zaključaka Aktiva možete proslijediti e-mailom, novi članovi Udruge ispisanu prijavnicu faksirati, a Vaš R1 račun očekujte za par dana !

Ako imate interesantne fotografije sa Aktiva pošaljite ih Emailom na moju e-mail adresu:
doctorpavic@hotmail.com ili na info@zadarweb.hr pa ćemo ih rado objaviti na našoj web stranici Udruge.


Vaš Predsjednik Udruge,
dr. Mladen Pavić
 
Arhiva:
Proteklo