izrada internetskih stranicastanovi splitprojekti kućaweb dizajn............................MarinaRovinjdalmacija.....................prodaja stanova zadar.
Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 5288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Posjet ravnatelja Doma za starije osobe Trogir

Dana 22.08.2012.godine u Hvar je doputovao ravnatelj Doma za psihički bolesne odrasle osobe Trogir, Predsjedenik Udruge ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske dr.Mladena Pavić, u društvu sa gospodinom Antonijem Zelićem.

Posjetio je Centar za socijalnu skrb, podružnicu Hvar, kao i Gradsko društvo Crvenog križa otoka Hvara. Budući je dr. Pavić osvjedočeni  prijatelj Hvara jer je više puta pokazao visoki stupanj osjetljivosti pri rješavanju smještaja ugroženih osoba s otoka bilo je to vrlo konstruktivno druženje.
 

Razgovaralo se o problemima na otoku vezano za nedostatak smještajnih kapaciteta za najstarije žitelje, a isto tako i iznalaženju rješenja za eventualno otvaranje pučke kuhinje za siromašne gornjeg dijela otoka. Za to treba zadovoljiti osnovne preduvjete za što je jedan od ograničavajućih faktora prostor. Dr Pavić je sa suradnikom ukazao na mogućnosti i ponudio pomoć u procesu realizacije dogovorenih oblika socijalne skrbi.

Dogovoreno je i da predstavnik podružnice Centra, gospodin Carić kao i ravnateljica CK Budrović, posjete Dom u Trogiru u kojem je smješteno nekoliko osoba iz Hvara. Na kraju se goste pozvalo na kavu u obližnji hotel Delfin, međutim u skladu s mogućnosti ustanova koje su predstavljene gosti su predložili da se kava popije ispred spomenutih ureda, odakle se pruža prekrasan pogled na hvarsku luku.


Vaš,
Dr. Mladen Pavić
 
 
Arhiva:
Proteklo