izrada internetskih stranicastanovi splitprojekti kućaweb dizajn............................MarinaRovinjdalmacija.....................prodaja stanova zadar.
Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 5288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Čestit Božić i Sretna Nova 2013.
svim našim članovima, obiteljima, štićenicima, klijentima i svima potrebitima o kojima skrbimo.


Vaš predsjednik
dr.Mladen Pavić

 

V. Konferencije socijalnih radnika & 6. hrvatski kongres o Alzheimerovoj bolesti!

U Trogiru, u hotelu Medena od 10. do 12. listopada 2012. godine održala se V. Konferencija socijalnih radnika.

Prateći aktualnosti u području socijalne politike i djelatnosti socijalnog rada ove je godine konferencija socijalnih radnika bila posvećena temi aktivnog starenja i solidarnosti među generacijama.

 
Pogledajte fotogaleriju sa otvaranja V.Konferencije socijalnih radnika.U isto vrijeme u Primoštenu se održavao 6. hrvatski kongres o Alzheimerovoj bolesti s međunarodnim sudjelovanjem. Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest  je pozvala brojne ugledne domaće i strane predavače, u namjeri da prikaže najnovije spoznaje iz područja Alzheimerove bolesti (AB) i drugih demencija.
 


Gospođa Iva Prpić, mr.sc. pomoćnica ministrice za odrasle osobe i osobe s invaliditetom posjetila Dom za psihički bolesne odrasle osobe u Trogiru !

U popodnevnim satima 10.listopada 2012. gospođa Iva Prpić došla je u radni posjet Domu za psihički bolesne odrasle osobe Trogir.

Nakon obilaska Doma upoznavanjem sa korisnicima i djelatnicima u otvorenom i konstruktivnom razgovoru istaknute su sve mogućnosti glede poboljšanja postojećih uvjeta smještaja korisnika i rada djelatnika, izvaninstitucijski smještaj kao i samostalno stanovanje, te smjernice budućeg razvoja potreba Doma u Trogiru.

Istinski se nadamo da će posjet gospođe Prpić pridonijeti bržem rješenju saniranja postojeće lokacije trošnog i vremešnog Doma u Trogiru ili odabiru nove. Pogledajte fotogaleriju
 

URSS u Europi !

Kolegice i kolege,

u kontaktu sam sa European Association for Directors and Providers of Long-Term Care Services for the Elderly i na putu smo ka učlanjenju naše Udruge u ovu Europsku asocijaciju !

O svim detaljima na našoj slijedećoj godišnjoj Skupštini Udruge !
 
Vaš predsjednik
dr. Mladen Pavić
 
 
Arhiva: