izrada internetskih stranicastanovi splitprojekti kućaweb dizajn............................MarinaRovinjdalmacija.....................prodaja stanova zadar.
Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 5288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

ZAŠTO MI PROČELNICA NE BI DALA NI KUNU !!!!!

Dana 01.veljače 2013. u 12.00 h prostorijama Zavoda 3. kat, dvorana A, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje , i Savjeta za socijalnu skrb Splitsko-dalmatinske županije nazočnih prezentaciji o aktivnim mjerama zapošljavanja.

Nakon uvodnih riječi gospođe Helene Bandalović, predsjednice Savjeta za socijalnu skrb , Splitsko-dalmatinske županije i pročelnice Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Splitsko -dalmatinske županije, hvale vrijedno predavanje je održala gospođa Elena Gudelj iz Hrvatskog zavod za zapošljavanje , Područna služba Split.

 

U panel raspravi tijekom i nakon predavanja zamolih gospođu Bandalević da u Savjet za socijalnu skrb implementira i kooptira  članove iz ostalih dijelove naše Županije: npr.: Zagore, Lovreća, Imotskog, Marine, Sinja, otoka Hvara, Brača, Visa., a ne kao trenutno da su u Savjetu za Socijalnu skrb Splitsko-dalmatinske županije samo i SVI članovi iz Splita.

Na zamolbu da se i članovi Savjeta aktivnije uključe u postojeće projekte zapošljavanja i jednostavnim podizanjem ruku pokazalo se da osim Doma za psihički bolesne odrasle osobe Trogir i Doma u Vrlici koji je također pod ingerencijom Ministarstva socijalne politike i mladih ni jedan drugi od nazočnih Domova pod ingerencijom pročelnice gospođe Bandalović i  Županije nije nikad primio beskućnike, ne učestvuje u programima Javnih radova, aktivnog zapošljavanja mladih visokoobrazovanih, branitelja, nije otvoren prema pravosuđu za klijente kojima je određena mjera rada za opće dobro i sl.

Na tu zamolbu gospođa Bandalović je naglasila da će Županija i ubuduće pomagati Dom za psihički bolesne odrasle osobe u Trogiru. Radio se o 50.000,00 kuna koje smo u proteklih par godina dobivali od Županije, te 10000,00 kuna za Božić i Novu godinu a koji su ove godine izostali. To je izrekla javno da bi samo nekoliko trenutaka poslije.

Na prezentaciji saznasmo nekoliko novih poticajnih mjera, sve je završilo u 15.30, i kod pozdravljanja gospođa Helena Bandalović mi je kazala.: ''Da se mene pita Vama ne bih DALA ni kunu pomoći, ali eto ne znam čime ste opčinili gospođu Ljubicu Boban iz našeg Ureda u Županiji, pa smo na njeno inzistiranje DALI Vam tih 50.000,00 kuna!!!!

Pa se pitam ima li kraja !!!  Jutros mi kolegica  iz Rijeke samo reče. ''Gotov si, tebe će ta vrijedna Pročelnica smijenit''

 
 
Vaš predsjednik
dr. Mladen Pavić
 
 
Arhiva: