izrada internetskih stranicastanovi splitprojekti kućaweb dizajn............................MarinaRovinjdalmacija.....................prodaja stanova zadar.
Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 5288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Radno-edukativni sastanak i Skupština Udruge 21. i 22. ožujka 2013. u Poreču

Poštovane kolegice i kolege !


POZIVAMO VAS NA

Radno-edukativni sastanak i Skupštinu Udruge 21. i 22. ožujka 2013. u Poreču
Hotel Valamar Riviera

''Dignititet i učinkovitost ravnatelja u socijalnoj skrbi''

Teme:
   
  1. Organizirano stanovanje u zajednici uz podršku-Modaliteti i financiranje
  2. Normativi za stručne radnike u sustavu socijalne skrbi-Primjena Pravilnika
  3. Primjena standarda kvalitete u ustanovama socijalne skrbi
  4. Medijacija u socijalnoj skrbi
  5. Obiteljski domovi-prepoznata kvaliteta: jučer, danas, sutra !
  6. Socijalno poduzetništvo, karitativni rad, volonterizam, socijala i partnerstvo u EU!
     
     
Poštovane kolegice i kolege diljem Hrvatske,

Pozdrav iz danas suncem okupanog Trogira.
Zadovoljstvo mi je da Vas mogu pozvati na našu radno-edukativnu Skupštinu Udruge ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske.
''Dignititet i učinkovitost ravnatelja u socijalnoj skrbi'' je radni  naziv, a skup Udruge će se održati  21. ožujka 2013 (13h-20h) i 22.ožujka 2013 (9h-14h) u Poreču, Hotel Valamar Riviera.
Domaćin skupa su naše kolege iz Podružnice Rijeka sa uvaženom Predsjednicom podružnice gospođom Dr.Ankicom Šajbić-Šukundom.
   

Uz uvažene goste Ministarstva mladih i socijalne politike, za ovaj naš skup velik je interes ravnatelja i vlasnika obiteljskih domova, neprofitnih i crkvenih udruga, obiteljskih centara, centara za socijalnu skrb, medija i svih nas svakodnevno ukljućenih u rad sa potrebitima diljem lijepe naše.

Stoga Vas još jednom molim da svoja izlaganja (oni koji to žele) na skupu izrazite otvoreno, te da se aktivno uključite oba dana . Molim Vas da na Obrascu prijave navedete i temu Vašeg izlaganja u Power Pointu (izlaganje 5-10 minuta ). Novi se ravnatelji uključuju u Udrugu, a istinski Hvala svima koji su nas napustili.

Poštovane kolegice i kolege siguran sam da ćete i u ovim bremenitim ekonomskim vremenima ponuditi odgovore na brojna pitanja. Pročitah jednu zanimljivu tezu o socijali u Engleskoj. Kad u pustinji posadiš zrno pšenice, ako ga ne zalijevaš, i svaki je dan oko njega vruće, onda ne postavljaš pitanje ''Što je sa zrnom''?, već gledaš riješit ono oko njega, vodu, okopavanje, korov...
Stoga Vas molim nemojmo biti samo  ZRNO !!!

Radujem se našem skorom susretu u Poreču.

Vaš predsjednik,

Dr.Mladen Pavić
 
NAPOMENA!
Poštovani kolegice i kolege,
došlo je do malih promjena u vidu smještaja tijekom našeg boravka u Poreču. Radi velikog zanimanja naših kolega širom Lijepe naše, velikog broja prijava te ograničenih kapaciteta Hotela Valamar Diamant, naš sastanak i boravak su premješteni u Hotel Valamar Riviera.

Hotel Valamar Riviera u potpunosti zadovoljava potrebe našeg radnog sastanka i skupštine, a lokacijom je puno atraktivniji jer se nalazi na samoj rivi grada Poreča, udaljen tek nekoliko metara od mora s predivnim pogledom na stari grad i more.

Hotel Valamar Riviera za svoje goste koji dolaze osobnim vozilima ima osiguran parking dok se autobusni kolodvor za goste koji dolaze redovnim linijama nalaze svega nekoliko desetaka metara od samog Hotela Valamar Riviera.

Kotizaciju i smještaj u Hotelu Valmar Riviera možete rezervirati kod našeg organizatora tvrtke ConvectusCredo i gđice Gđica . Anja Aleksić -Congress Manager (mobilni  099 4406 728)

Conventus Credo d.o.o.
Gđica . Anja Aleksić -Congress Manager

Vlaška 82, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 4854 696, +385 1 4854 697
Fax: +385 4854 580
Email: info@conventuscredo.hr
anja@conventuscredo.hr

 
<< natrag na naslovnicu