izrada internetskih stranicastanovi splitprojekti kućaweb dizajn............................MarinaRovinjdalmacija.....................prodaja stanova zadar.
Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 5288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Poštovane kolegice i kolege članovi Udruge!

Naša Udruga ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske je 13.travnja 2013 primljena u krovnu Europsku udrugu ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi -European Association for Directors and Providers of Long-Term Care Services for the Elderly - E.D.E.
Zbilo se to na radnom sastanku E.D.E održanom u Beogradu u hotelu Metropol Palace. Uz mene radnom je sastanku nazočila i gospođa. Tatjana Vukman predsjednica splitske podružnice Udruge i ravnateljica Centra za socijalnu skrb Split.

Nakon prezentacije članovi E.D.E su jednoglasno izabrali našu udrugu u ravnopravnog člana.


 
E.D.E je međunarodna krovna udruga ravnatelja i nositelja socijalnih usluga brige o dugoročnoj skrbi potrebitih u Europi i svijetu. Njen je cilj poboljšanje kvalitete socijalnih usluga, supervizija, edukacija.

Tijekom prezenacije naše Udruge pokazao se interes za smještajne kapacitete u hrvatskim Domovima za starije, obiteljskim domovima, a samoj prezentaciji je pomogao uspješan promotivni materijal Hrvatske Turističke Zajednice kojima najiskrenije zahvaljujem.

Ovim se privatnim, državnim domovima, centrima, karitativnim i neprofitnim institucijama u republici Hrvatskoj otvara mogućnost direktne poslovne suradnje sa socijalnim i inim partnerima u Europi, programima kohezijskih fondova, edukaciji i direktnom nuđenju praznih kapaciteta svojih Domova za europsku treću životnu dob putem projekta LinkedAge.

Hrvatska je idealna za cijelogodišnji europski, svjetski seniorski turizam !
Više o Europskoj Udruzi pogledajte na www.ede-eu.org, kao i o 13. svjetskom kongresu E.D.E koji će se održati u Talinu 26-28. rujna 2013. pogledajte na www.ede-congress.eu.

Velika je mogućnost implementacije modela E-Qalin kao "dinamičkog modela upravljanja kvalitetom u ustanovi" (Pravilnik E-Qalin, 2009.) izrađenog u partnerstvu 6 europskih zemalja, kao i suradnja sa sličnim ustanovama i udrugama u Bosni i Hercegovini.

Bilo je, kolegice i kolege, zadovoljstvo i čast predstavljati Vas članove Udruge ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi, Ministarstvo, te Republiku Hrvatsku.

Sve pohvale svim članovima E.D.E, predsjedniku gospodinu Jean Bohleru GRIPA, gospodinu Boris Koprivnikaru te tajnici gospođi Gabriele Hartmann, ravnateljici gospođi Suzani Mišić, djelatnicima, korisnicima Ustanove Gerontološkog Centra Beograd i Novi Sad, gospođi Brankici Janković iz Ministarstva rada zapošljavanja i socijalne politike, osoblju hotela Metropol, a za prekrasne fotografije hvala našoj kolegici ravnateljici iz Švedske Eriki Lörinczy i gospodinu Miloradu Baboviću.

Uz Europsku udrugu, sve pohvale i domaćinima skupa Udruženju poslodavaca ustanova socijalne zaštite Republike Srbije i Udruženju poslodavaca ustanova socijalne zaštite starih i odraslih lica Vojvodine.

Uživajte !

Vaš predsjednik,
Dr. Mladen Pavić

 
Više fotografija pogledajte na Facebook stranici S.D.E.
 
Arhiva: