izrada internetskih stranicastanovi splitprojekti kućaweb dizajn............................MarinaRovinjdalmacija.....................prodaja stanova zadar.
Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 5288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Velika obljetnica Centara za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" - Split

Naše iskrene čestitke štićenicima, korisnicima, djelatnicima, osoblju, roditeljima i naravno ravnateljici gospođi Željki Paleka, prof.def., na velikom jubileju, 60. godišnjici rada Centra za odgoj i obrazovanje ''Slava Raškaj'' u Splitu.
Dom u Splitu nosi ime slavne umjetnice koja je u trajnu ostavštinu svojemu narodu ostavila iznimnu umjetničku vrijednost - fantastičan opus akvarela, pastela, ulja i crteža.
Za života nepriznata i marginalizirana, Slava Raškaj tek posljednjih godina temeljem nekolicine izložbi - prije svega onih u rodnome joj Ozlju - proživljava svoju renesansu.

 

Centar pruža usluge odgoja, obrazovanja i psihosocijalne rehabilitacije djece, mladih i psihosocijalne rehabilitacije odraslih osoba s oštećenjem sluha, govora i motoričkim oštećenjima s ciljem osposobljavanja za aktivno sudjelovanje u životnoj zajednici.

Kao javna ustanova Centar je pod ingerencijom Ministrastva socijalne politike i mladih ! U svom stručnom, profesionalnom, etičkom radu i pristupu djelatnici, stručni radnici, osoblje i gospođa ravnateljica Željka Paleka, uvijek i svugdje u žižu interesa postavljaju svoje štićenike.
Hvala Vam na tome !!!

Pogledajte Web uratke iz medija :

 

European Award on Social Innovation for Ageing

Poštovane kolegice i kolege,
Pozdrav iz sunčana Trogira. U privitku je natječaj Europsko Priznanje u projektima Socijalne Inovacije Starijih.
Molbe se šalju do 15.srpnja 2013, pa svim zainteresiranim želim puno uspjeha !
Vaš predsjednik
Dr.Mladen Pavić
 
 
 
Arhiva: