izrada internetskih stranicastanovi splitprojekti kućaweb dizajn............................MarinaRovinjdalmacija.....................prodaja stanova zadar.
Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 5288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Aktiv Ravnatelja domova za psihički bolesne odrasle osobe iz Republike Hrvatske

U Nuštru je 3. i 4. srpnja 2013. održan Aktiv Ravnatelja Domova za psihički bolesne odrasle osobe iz Republike Hrvatske.
Na skupu su uz nazočnost 30tak ravnatelja Domova aktivno učestvovale i gospođa Iva Prpić, gospođa Zvjezdana Bogdanović, gospođa Alma Bernart.

U odličnoj prezentaciji istaknuta je daljnja uloga i provedba transformacije i deinstitucionalizacije Domova za psihički bolesne odrasle osobe.

Dom u Trogiru i Dom za odrasle osobe Sv.Ana iz Zadra su ušle u finale predpristupnih EU Fondova  IPA Komponente IV-Razvoj ljudskih potencijala ''Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici (Faza II)'', što je dodatno oduševilo učesnike Aktiva.

 

Posebna pohvala ravnatelju Nenadu Lučaninu, gospođi Zdenki Roguž, djelatnicima i korisnicima Doma Nuštar na zaista odličnoj organizaciji Aktiva ravnatelja sa kojeg su upućeni i pozdravi gospođi Milanki Opačić i njenom timu u Ministarstvu socijalne politike i mladih !


Fotogalerija sa Aktiva Ravnatelja
 

European Award on Social Innovation for Ageing

Poštovane kolegice i kolege,
Pozdrav iz sunčana Trogira. U privitku je natječaj Europsko Priznanje u projektima Socijalne Inovacije Starijih.
Molbe se šalju do 15.srpnja 2013, pa svim zainteresiranim želim puno uspjeha !
Vaš predsjednik
Dr.Mladen Pavić
 
 
 
Arhiva: