E.D.E.
 
Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 4288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Poziv na 195. Gerontološku tribinu

Poštovane kolegice i kolege,

Centar za zdravstvenu gerontologiju Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" - Referentni centar Ministarstva zdravlja RH za zaštitu zdravlja starijih osoba, ima čast pozvati Vas na:

195. Gerontološku tribinu:

NOVE SPOZNAJE O MEHANIZMIMA STARENJA  

Pozvani predavač: Prof.dr.sc. Ivica Rubelj


POZIV .pdf

195.Gerontološka tribina održati će se 18. (utorak) studenog 2014., od 13,00 do 14,30 sati u velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo ,,Dr. Andrija Štampar", Mirogojska 16, Zagreb.

Hrvatska liječnička komora, Hrvatska komora medicinskih sestara i Hrvatska komora fizioterapeuta, boduje 195. Gerontološku tribinu. Stručnjacima drugih specijalnosti biti će podijeljene potvrdnice Centra za zdravstvenu gerontologiju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Dr.Andrija Štampar".

Iza rasprave pozivamo Vas na domjenak zdrave hrane.

Zahvaljujemo se na odazivu.
S poštovanjem,

Nastavni Zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar

Europska Udruga ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi

27.rujna 2014. u Ticinu je održana izvanredna Skupština E.D.E na kojoj je za novog Predsjednika izabran gospodin Jean-Louis Zufferey, dok je rizničar postala gospođa Beatrix Kaserer.

Njima kao i gospodinu Borisu Koprivnikaru, koji je u novoj slovenskoj vladi postao ministar javne uprave, želimo puno uspjeha u životu i radu, a dosadašnjem Predsjedniku E.D.E Jean Bohleru da uživa u svojim umirovljeničkim danima.

Pročitaj više:

E.D.E.' Board meetings on 26. and 27. September (EN).pdf

Jean-Louis Zufferey, new President of the E.D.E. (EN).pdf


Susret kolega, prijatelja, bivših studenata socijalnog rada u Mostaru

13.rujna 2014 u restoranu ''Carting'' u Mostaru na zajedničkom se druženju i ručku naša uspješna ekipa sa završenog doškolovanja iz Socijalnog rada pri Filozofskom fakultetu u Mostaru.
Dame i kolegice: Šima Grbešić, Slavica Mihajlović, Antonija-Tonka Rajić, Ljubica Rajić, Katica Baketarić, Ana Vidović, Mirjana Vujnović, Nela Jagatić i moja malenkost Mladen Pavić, obnovismo divne uspomene na naše mostarske studentske dane uz odličan ručak, pjesmu i recitaciju....

Danas diljem Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske ova vrijedna ekipa svakodnevno i predano pomaže potrebitima, marginaliziranima, piše EU projekte i raduje se nekom novom druženju da bi na njemu 'napunili' životne baterije.... Čaše smo podignuli i nazdravili i za one koji opravdano nisu mogli nazočiti, te sve naše asistente i profesore.,osoblje fakulteta.

Hvala ekipo Vama, predivnom Mostaru, te profesorima i djelatnicima Filozofskog fakulteta, Sveučilišta u Mostaru  na svom uloženom trudu u našoj edukaciji.

Sad svakodnevnica....sa željom uvijek pomoći i dati....

Vaš Predsjednik
Dr.Mladen Pavić