zadar izrada web stranicaKroatien Ferienhausstanovi zagreb3d vizualizacija.Energetsko certificiranje ZadarNekretnine Zadar
E.D.E.
 
Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 4288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Uvođenje novog zanimanja Gerontonjegovateljice u NKZ 10

Poštovane kolegice i kolege,

Po uputi Voditeljice Centra za zdravstvenu gerontologiju Referentnog centra Ministarstva zdravlja RH za zaštitu zdravlja starijih osoba Prim.dr.sc.Tomek Roksandić molimo Vas da pročitate prijedlog za uvođenje novog zanimanja; Gerontonjegovatelj/gerontonjegovateljica u NKZ 10 Udruga ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske u potpunosti podržava ovaj hvale-vrijedan prijedlog.

Prijedlog za uvođenje novog zanimanja


Posjeta kolega iz Doma Črnomelj

Zadovoljstvo nam je da su nas u Splitu i Trogiru posjetili ravnatelj, uprava, djelatnici i radnici Doma starejših občanov iz Črnomelja. Kolegi Milanu Krajncu koji je filigramski godinama uspješno vodio ovaj Dom želimo zdravlja i zadovoljstva u nadi da i u mirovini neće mirovati. Milane čekamo te sa gitarom među ove borove u 'Medenoj'.
Novoj Direktorici gospođi Valeriji Lekić Poljšak želimo puno uspjeha u radu, te na našim budućim zajedničkim EU projektima. Dom skrbi za 182 korisnika , sa dnevnim boravkom za 15tak korisnika.
Iz njihovog bogatog iskustva naučismo da im je godišnji proračun skoro dvaput veći nego kod nas, i još ne manje važno ta su ovakvi radno -edukativni izleti organizirani dvaput godišnje za djelatnike Doma.
Hvala i kolegama iz Doma na Zenti na predivnom primanju i edukativnom predavanju.

Internet: www.domcrnomelj.si
Facebook: Dom starejših občanov Črnomelj

Vaš Predsjednik
Dr.Mladen Pavić


Zatvorena dislocirana jedinica Doma za psihički bolesne odrasle osobe Osijek u Čepinu !

Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić u srijedu je u Čepinu u blizini Osijeka zatvorila dislociranu jedinicu osječkoga Doma za psihički bolesne odrasle osobe, čiji će korisnici od sada živjeti u stambenoj zajednici.

Više >>

Izvor Dnevnik.hr