zadar izrada web stranica3d vizualizacija.Energetsko certificiranje ZadarNekretnine Zadar
E.D.E.
 
Kontakt za članove udruge!
My status Skype: doctorpavic
Mob: 091 4288191
 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

KOLEGICE I KOLEGE

ČESTIT BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2017 !


Sajam Dobrote !

Grad Trogir je ponosan što je već devetu godinu za redom ugostio korisnike domova i udruga iz cijele Hrvatske, pa čak i iz BiH. " Iskažimo humanost, razgledajmo i kupimo neke od radova ovih dragih ljudi, pomozimo im u daljnjem radu", rekao je gradonačelnik Ante Stipčić otvarajući, 29. rujna, deveti po redu Sajam dobrote u organizaciji Doma za odrasle osobe Trogir.

Zahvalio je svim ravnateljima i djelatnicima koji neizmjerno mnogo ljubavi i pažnje poklanjaju onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ručne radove, slike, maslinovo ulje te razne suvenire korisnici su izradili u okviru radne terapije, a veseli ih ponovni dolazak u Trogir, na deseti po redu Sajam dobrote.Čestitke na imenovanju:


Poštovana gospodo Ministrice Murganić,

Iskren pozdrav iz jutros suncem okupanog Trogira. U svoje osobno ime, te svih iz Udruge ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske, čestitke na imenovanju.
Vjerujemo da će Vaše iskustvo pomoći u rješavanju bremenitih socijalnih, demografskih, marginiliziranih članova naseg drustva, a u čemu uvjek možete računati i na pozitivne aktivnosti Udruge ravnatelja. Nademo se da je moguće ispraviti I nepravdu prema ravnateljima koji su unatoč zavidnim rezultatima, dobivanju EU grantova, "greenfield" investicijama, socijalnog poduzetništvu, završavali na Zavodu za zapošljavanje, te da će i Udruga ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske napokon dobiti otvorena vrata u Ministarstvu kako bi VI osobno I Vaši suradnici uvjek mogli iz prve ruke dobiti prijedloge, rješenja za boljitak socijalne slike, demografskog stanja , obitelji te mladih Hrvatske.

S poštovanjem Dr.med.Mladen Pavić, dipl.socijalni radnik
Predsjednik Udruge ravnatelja u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske
www.urss.hr
Board Member European Association for Directors of Long-Term Care Services for the Elderly
www.ede-eu.org

Čestitke smo uputili i našoj kolegici gospodi Mariji Pletikosa, koja trenutno obnaša dužnost ravnateljice Doma za odrasle osobe Sv. Frane, u Zadru, a trebala bi biti imenovana za državnu tajnicu u Ministarstvu za demografiju, Obitelj, mlade i socijalnu politiku. Kolegica Pletikosa je i dugogodišnji član Udruge, te dobitnik Nagrade Udruge ravnatelja.

Izrazi sucuti:


Veleposlanstvu Savezne Republike Njemacke Njegovoj Ekselenciji gospodinu Thomas E. Schultze, povodom tragicnih nevinih berlinskih zrtava.

Veleposlanstvu Ruske Federacije Negovoj Ekselenciji gospodinu Anvaru Azimovu u povodu tragicne smrti Veleposlanika Rusije u Turskoj gospodina Andreja Gennadyevicha Karlova.Palac gore za "Otvoreno"

Uz ministricu gospođu Nadu Murganić medu inim u sinjočnjem Prvom programu "Otvoreno" gostovali su beskućnik gospodin Mile Mrvalj, te pater Antun Čvek iz Katoličke udruge Kap dobrote, veliki dobrotvor i prijatelj starih bolesnih i nemoćnih....

Hvala gospodinu Mislavu Togonalu, uredniku "Otvorenog", te timu na hvale vrijednoj TV emisiji.